Vårt formål Hva kan jeg tjene på det? Plattformen vår Inspirasjon Kontakt
Bli en partner
Logg inn
Back
Blogg 7 jun 2023

Bærekraftsinnsikt med Madasters dashboard på porteføljenivå

I takt med at organisasjoner streber etter å redusere sin miljøpåvirkning og fremme sirkulære prinsipper, blir det stadig viktigere å forstå ytelsen til sine eiendommer når det gjelder sirkularitet og innebygget karbon fra materialer. Madasters dashboard på porteføljenivå gjør brukerne i stand til å måle og analysere nøkkelparametre for innebygget karbon og sirkularitet slik at de er bedre rustet til å ta velinformerte beslutninger og skape bærekraftige forbedringer.
Asset-Level Performance Overview

Innebygget karbon: Bli klar over den skjulte effekten fra materialene

Med innebygget karbon menes de totale klimagssutslippene for hele livssyklusen til et bygg, fra råvareutvinning og materialproduksjon, til konstruksjon, vedlikehold og avvikling av bygget. Madasters dashboard med livssyklusanalyse (LCA) gir brukerne en god oversikt over mengden innebygget karbon i bygget slik at de kan måle miljøeffekten. Gjennom en 3D-visualisering av bygget får brukerne en god forståelse for hvor i bygget de største CO2-utslippene befinner seg, slik at de vet hvor de skal fokusere for å redusere bygningens totale fotavtrykk.
Asset-Level Embodied Carbon

Sirkularitet: Ta kloke, bærekraftige materialvalg

Sirkulariteten måler i hvilken grad inngående materialstrømmer er fra ombrukte, resirkulerte eller bærekraftige fornybare kilder, og i hvilken grad de kan ombrukes, gjenbrukes eller resirkuleres ved livsslutt (utgangsstrøm).  Madasters dashboard på porteføljenivå gir detaljert innsikt om sirkulariteten for et bygg og de anvendte materialene og produktene. Gjennom å vurdere inngående og utgående materialstrømmer kan brukerne identifisere material som forhindrer sirkularitet og ta velinformerte beslutninger som optimaliserer bruken av ressurser.
Asset-Level Circularity

Styrke beslutningsprosessen:

Gjennom å forstå hvilke materialer som bidrar mest til innebygget karbon og forhindrer sirkularitet, kan organisasjoner enkelt prioritere bærekraftige alternativ under design-, konstruksjon- og vedlikeholdsfaser. Madasters intuitive dashboards forenkler kommunikasjonen og samarbeidet mellom prosjektgrupper, arkitekter og vareforsyning. Dermed forsterkes den felles innsatsen for å oppnå en høyere bærekraftstandard.
Asset-Level Embodied Carbon Material Hot Spots
  Skrevet av: David Parker, Senior Product Manager i Madaster Du ønsker kanskje også å lese Løft bærekraftsnivået for hele porteføljen med Madasters dashboard på porteføljenivå.  

Bli en frontløper idag og skap verdi

Lær om plattformen vår

Kom igang med Madaster og registrer deg som partner og/eller velg et abonnement

Madaster platform

1

Steg 1

 • Partnermodell

  I vår partnermodell inngår opplæring, støtte og trening, og den gir deg tilgang til vårt digitale og sirkulære nettverk med felles markedsføring og aktiviteter.

 • Abonnementsmodell

  Du får tilgang til plattformen gjennom et Abonnement. Velg “Start registrering” -knappen under. For ytterligere informasjon og tilpassete tilbud, vennligst kontakt oss.

 • Demo

  Be om en demo for å bli kjent med plattformen vår.

 • I vår partnermodell inngår opplæring, støtte og trening, og den gir deg tilgang til vårt digitale og sirkulære nettverk med felles markedsføring og aktiviteter.
 • Du får tilgang til plattformen gjennom et Abonnement. Velg “Start registrering” -knappen under. For ytterligere informasjon og tilpassete tilbud, vennligst kontakt oss.
 • Be om en demo for å bli kjent med plattformen vår.
2

Steg 2

 • Basic

  Bruker 1

  Objekt 1

  Introduksjon 1,5 timer

  Support Basic

  Markedsføring Basic

  Delta i nettverk Ja

  Kr 35.000 / år *

 • Extra

  Bruker 1

  Objekt 1

  Introduksjon 1,5 timer

  Support Extra

  Markedsføring Extra

  Delta i nettverk Ja

  Kr 55.000 / år *

 • Premium

  Bruker 1

  Objekt 1

  Introduksjon 1,5 timer

  Support Premium

  Opplæring Premium

  Markedsføring Premium

  Kundeevent 1

  Delta i nettverk Ja

  Kr 90.000 / år *

 • Kr 35.000 / år *

 • Kr 55.000 / år *

 • Kr 90.000 / år *

 • Virksomheter

  Anbefalt for de som på egen hånd ønsker å starte direkte med opplastingen og har gjort seg kjent med bruksområdet for Madaster og materialpass. I abonnementet inngår 1 bruker og 1 objekt, samt tilgang til digital instruksjon og dokumentasjon.

  Kr 10.000 / år *

 • Produsenter

  Produsenter og leverandører kan registrere sin produktportefølje i Madaster. Registreringen er gratis, hvis produktdataen kan brukes av og deles med alle brukere. For tilgang til tilleggsytelser kreves et abonnement, eller partnerskap.

  Kr 0 / år *

 • Anbefalt for de som på egen hånd ønsker å starte direkte med opplastingen og har gjort seg kjent med bruksområdet for Madaster og materialpass. I abonnementet inngår 1 bruker og 1 objekt, samt tilgang til digital instruksjon og dokumentasjon.

  Kr 10.000 / år *

 • Produsenter og leverandører kan registrere sin produktportefølje i Madaster. Registreringen er gratis, hvis produktdataen kan brukes av og deles med alle brukere. For tilgang til tilleggsytelser kreves et abonnement, eller partnerskap.

  Kr 0 / år *

Kontakt oss direkte

+47 959 19 625
Mandag – Fredag, 08:30 – 18:00

info@madaster.no

Madaster Services Norway AS
Karenslyst allé 9B
0278 Oslo
Norge

Hva kan jeg tjene på det?

Se alt

Fordeler fra verden rundt oss

madaster-image
05-09-2023 Nyheter

Madaster launches in the United Kingdom

Les mer
madaster-image
09-06-2023 Blogg

Madasters innlemmelse av CRREM for rapportering av livsløpsutslipp

Les mer
madaster-image
15-05-2023 Prosjekter

Data for sirkularitet

Les mer

Where are you located?