Vårt formål Hva kan jeg tjene på det? Plattformen vår Inspirasjon Kontakt
Bli en partner
Logg inn
Back
Blogg 9 jun 2023

Løft bærekraftsnivået for hele porteføljen med Madasters dashboard på porteføljenivå

For å lykkes med økt bærekraft innen byggenæringen, ser flere eiendomseiere etter innovative løsninger for å måle og optimalisere miljøprestasjonen til eiendommene sine. Madasters dashboard på porteføljenivå gir brukerne omfattende innsikt i prestasjonen til så vel en hel portefølje som til et spesifikt bygg. Ved å fokusere på nøkkelparametre som innebygget karbon og sirkularitet kan brukerne raskt få en god oversikt, men også tilgang til detaljerte analyser. Dashboardet bidrar på den måten til velinformerte beslutninger for å øke sirkulariteten og redusere mengden innebygget karbon.
Portfolio-Level Performance Overview

Innsikt i innebygget karbon: Redusere miljøeffekten

Innebygget karbon, de totale klimagssutslippene for hele livssyklusen til et bygg, er en kritisk parameter for å ta bærekraftige beslutninger. Madasters dashboard på porteføljenivå bidrar til bedre forståelse av innebygget karbon. Ved å analysere og sammenligne ulike nivåer av innebygget karbon på tvers av porteføljen, kan organisasjoner identifisere store avvik, finne karbonintensive eiendommer og lære hvordan innebygget karbon kan reduseres i fremtidige prosjekt.
Portfolio-Level Embodied Carbon

Sirkulære vurderinger: Bidra til en sirkulær økonomi

Sirkulariteten måler i hvilken grad inngående materialstrømmer er fra ombrukte, resirkulerte eller bærekraftige fornybare kilder, og i hvilken grad de kan ombrukes, gjenbrukes eller resirkuleres ved livsslutt (utgangsstrøm).  Med Madasters dashboard på porteføljenivå kan brukerne utforske sirkulariteten til sine bygg. Ved å identifisere bygg med sirkulære inn- og utgående materialstrømmer kan organisasjoner forbedre innkjøpsstrategiene sine og akselerere omstillingen til en sirkulær økonomi.
Portfolio-Level Circularity

Styrke bærekraftige beslutninger:

Madasters dashboard på porteføljenivå gir verdifull innsikt som styrer beslutninger i retning mot økt sirkularitet og redusert mengde innebygget karbon på tvers av hele porteføljen. Med tilgang til denne kunnskapen kan organisasjonen fordele ressursene strategisk, prioritere bærekraftige design- og konstruksjonsmetoder og samarbeide med interessenter om å være pådrivere for en positiv forandring. Skrevet av: David Parker, Senior Product Manager i Madaster Du ønsker kanskje også å lese Bærekraftsinnsikt med Madasters dashboard på porteføljenivå.

Bli en frontløper idag og skap verdi

Lær om plattformen vår

Kom igang med Madaster og registrer deg som partner og/eller velg et abonnement

Madaster platform

1

Steg 1

 • Partnermodell

  I vår partnermodell inngår opplæring, støtte og trening, og den gir deg tilgang til vårt digitale og sirkulære nettverk med felles markedsføring og aktiviteter.

 • Abonnementsmodell

  Du får tilgang til plattformen gjennom et Abonnement. Velg “Start registrering” -knappen under. For ytterligere informasjon og tilpassete tilbud, vennligst kontakt oss.

 • Demo

  Be om en demo for å bli kjent med plattformen vår.

 • I vår partnermodell inngår opplæring, støtte og trening, og den gir deg tilgang til vårt digitale og sirkulære nettverk med felles markedsføring og aktiviteter.
 • Du får tilgang til plattformen gjennom et Abonnement. Velg “Start registrering” -knappen under. For ytterligere informasjon og tilpassete tilbud, vennligst kontakt oss.
 • Be om en demo for å bli kjent med plattformen vår.
2

Steg 2

 • Basic

  Bruker 1

  Objekt 1

  Introduksjon 1,5 timer

  Support Basic

  Markedsføring Basic

  Delta i nettverk Ja

  Kr 35.000 / år *

 • Extra

  Bruker 1

  Objekt 1

  Introduksjon 1,5 timer

  Support Extra

  Markedsføring Extra

  Delta i nettverk Ja

  Kr 55.000 / år *

 • Premium

  Bruker 1

  Objekt 1

  Introduksjon 1,5 timer

  Support Premium

  Opplæring Premium

  Markedsføring Premium

  Kundeevent 1

  Delta i nettverk Ja

  Kr 90.000 / år *

 • Kr 35.000 / år *

 • Kr 55.000 / år *

 • Kr 90.000 / år *

 • Virksomheter

  Anbefalt for de som på egen hånd ønsker å starte direkte med opplastingen og har gjort seg kjent med bruksområdet for Madaster og materialpass. I abonnementet inngår 1 bruker og 1 objekt, samt tilgang til digital instruksjon og dokumentasjon.

  Kr 10.000 / år *

 • Produsenter

  Produsenter og leverandører kan registrere sin produktportefølje i Madaster. Registreringen er gratis, hvis produktdataen kan brukes av og deles med alle brukere. For tilgang til tilleggsytelser kreves et abonnement, eller partnerskap.

  Kr 0 / år *

 • Anbefalt for de som på egen hånd ønsker å starte direkte med opplastingen og har gjort seg kjent med bruksområdet for Madaster og materialpass. I abonnementet inngår 1 bruker og 1 objekt, samt tilgang til digital instruksjon og dokumentasjon.

  Kr 10.000 / år *

 • Produsenter og leverandører kan registrere sin produktportefølje i Madaster. Registreringen er gratis, hvis produktdataen kan brukes av og deles med alle brukere. For tilgang til tilleggsytelser kreves et abonnement, eller partnerskap.

  Kr 0 / år *

Kontakt oss direkte

+47 959 19 625
Mandag – Fredag, 08:30 – 18:00

info@madaster.no

Madaster Services Norway AS
Karenslyst allé 9B
0278 Oslo
Norge

Hva kan jeg tjene på det?

Se alt

Fordeler fra verden rundt oss

madaster-image
05-09-2023 Nyheter

Madaster launches in the United Kingdom

Les mer
madaster-image
09-06-2023 Blogg

Madasters innlemmelse av CRREM for rapportering av livsløpsutslipp

Les mer
madaster-image
15-05-2023 Prosjekter

Data for sirkularitet

Les mer

Where are you located?