Vårt formål Hva kan jeg tjene på det? Plattformen vår Inspirasjon Kontakt
Bli en partner
Logg inn
Back
Blogg 9 jun 2023

Madasters innlemmelse av CRREM for rapportering av livsløpsutslipp

I en tid hvor bevisstheten om miljø og klima øker, møter eiendomseierne utfordringer for å redusere miljøpåvirkningen til eiendomsporteføljen. Madaster har komplettert plattformen med CRREM (Carbon Risk Real Estate Monitor) for å løse denne utfordringen. Ved å kombinere styrken til CRREM med den unike innsikten fra Madaster kan eiendomseiere enkelt rapportere om livsløpsutslipp (Whole Life Carbon reporting). Kombinasjonen utgjør et verdifullt verktøy for organisasjoner som er opptatt av bærekraftig forvaltning og hvordan de kan redusere miljøeffekten til porteføljen.

CRREM: En “Game-Changer” for store eiendomseiere

CRREM er en innovativ metodikk som er utviklet spesifikt mot eiendomssektoren. Med CRREM kan store eiendomseiere identifisere “stranded assets”, vurdere klimagassutslippene knyttet til driftsfasen for et bygg eller en hel portefølje, samt ta velinformerte beslutninger for å redusere miljøeffekten. Innsikten fra CRREM peker ut hvilke eiendommer som må prioriteres for å redusere porteføljens klimarisiko. Ved å bruke CRREM kan organisasjoner samordne eiendommene sine i tråd med globale klimamål og ligge i forkant av kommende reguleringer og forventede markedskrav.
CRREM Stranded Asset Analysis in Madaster

Styrken til CRREM + Madaster: Bli klar over den skjulte effekten fra materialene

Når brukerne til Madaster kombinerer egenskapene til CRREM med Madaster plattformen, får de tilgang til en kraftfull kombinasjon som muliggjør rapportering av livsløpsutslipp. Kombinasjonen av Madasters beregning av innebygget CO2 og CO2-utslipp fra drift gjennom CRREM, gir en total oversikt av karbonfotavtrykket gjennom hele livsløpet til et bygg. Med en helhetlig tilnærming kan eiendomseiere analysere CO2-utslippene fra både bygg- og driftsfasene, og sørge for en bærekraftig strategi for hele livsløpet. En god forståelse av livsløpsutslipp gjør at organisasjoner kan identifisere forbedringsområder, optimalisere ressursbruk og ta datadrevne beslutninger for å redusere miljøpåvirkningen til porteføljene deres.
Whole Life Carbon (WLC) Reporting in Madaster
Innlemmelsen av CRREM i Madaster er en viktig milepæl i streven etter en bærekraftig porteføljeforvaltning for store eiendomseiere. Ved å kombinere innsikt om CO2-utslipp knyttet til drift gjennom CRREM med Madasters beregning av innebygget CO2, kan organisasjoner identifisere «stranded assets» og rapportere om livsløpsutslipp. Med tilgang til slik verdifull innsikt, kan eiendomseierne ta bærekraftige beslutninger, optimalisere fordelingen av ressurser og redusere miljøpåvirkningen på tvers av porteføljen. Skrevet av: David Parker, Senior Product Manager i Madaster

Bli en frontløper idag og skap verdi

Lær om plattformen vår

Kom igang med Madaster og registrer deg som partner og/eller velg et abonnement

Madaster platform

1

Steg 1

 • Partnermodell

  I vår partnermodell inngår opplæring, støtte og trening, og den gir deg tilgang til vårt digitale og sirkulære nettverk med felles markedsføring og aktiviteter.

 • Abonnementsmodell

  Du får tilgang til plattformen gjennom et Abonnement. Velg “Start registrering” -knappen under. For ytterligere informasjon og tilpassete tilbud, vennligst kontakt oss.

 • Demo

  Be om en demo for å bli kjent med plattformen vår.

 • I vår partnermodell inngår opplæring, støtte og trening, og den gir deg tilgang til vårt digitale og sirkulære nettverk med felles markedsføring og aktiviteter.
 • Du får tilgang til plattformen gjennom et Abonnement. Velg “Start registrering” -knappen under. For ytterligere informasjon og tilpassete tilbud, vennligst kontakt oss.
 • Be om en demo for å bli kjent med plattformen vår.
2

Steg 2

 • Basic

  Bruker 1

  Objekt 1

  Introduksjon 1,5 timer

  Support Basic

  Markedsføring Basic

  Delta i nettverk Ja

  Kr 35.000 / år *

 • Extra

  Bruker 1

  Objekt 1

  Introduksjon 1,5 timer

  Support Extra

  Markedsføring Extra

  Delta i nettverk Ja

  Kr 55.000 / år *

 • Premium

  Bruker 1

  Objekt 1

  Introduksjon 1,5 timer

  Support Premium

  Opplæring Premium

  Markedsføring Premium

  Kundeevent 1

  Delta i nettverk Ja

  Kr 90.000 / år *

 • Kr 35.000 / år *

 • Kr 55.000 / år *

 • Kr 90.000 / år *

 • Virksomheter

  Anbefalt for de som på egen hånd ønsker å starte direkte med opplastingen og har gjort seg kjent med bruksområdet for Madaster og materialpass. I abonnementet inngår 1 bruker og 1 objekt, samt tilgang til digital instruksjon og dokumentasjon.

  Kr 10.000 / år *

 • Produsenter

  Produsenter og leverandører kan registrere sin produktportefølje i Madaster. Registreringen er gratis, hvis produktdataen kan brukes av og deles med alle brukere. For tilgang til tilleggsytelser kreves et abonnement, eller partnerskap.

  Kr 0 / år *

 • Anbefalt for de som på egen hånd ønsker å starte direkte med opplastingen og har gjort seg kjent med bruksområdet for Madaster og materialpass. I abonnementet inngår 1 bruker og 1 objekt, samt tilgang til digital instruksjon og dokumentasjon.

  Kr 10.000 / år *

 • Produsenter og leverandører kan registrere sin produktportefølje i Madaster. Registreringen er gratis, hvis produktdataen kan brukes av og deles med alle brukere. For tilgang til tilleggsytelser kreves et abonnement, eller partnerskap.

  Kr 0 / år *

Kontakt oss direkte

+47 959 19 625
Mandag – Fredag, 08:30 – 18:00

info@madaster.no

Madaster Services Norway AS
Karenslyst allé 9B
0278 Oslo
Norge

Hva kan jeg tjene på det?

Se alt

Fordeler fra verden rundt oss

madaster-image
05-09-2023 Nyheter

Madaster launches in the United Kingdom

Les mer
madaster-image
09-06-2023 Blogg

Madasters innlemmelse av CRREM for rapportering av livsløpsutslipp

Les mer
madaster-image
15-05-2023 Prosjekter

Data for sirkularitet

Les mer

Where are you located?