Vårt formål Hva kan jeg tjene på det? Plattformen vår Inspirasjon Kontakt
Logg inn
Gå tilbake

Retningslinjer for bærekraft og sirkularitet

Hvis du jobber med rådgivning eller forvaltning i forbindelse med bærekraft og sirkularitet, vet du at dette er fremtiden. Du er klar over de seneste markedstrendene og lovendringene på feltet, og du vet nøyaktig hva som foregår.

Du er også i stand til å omsette denne informasjonen til praktiske tilnærminger. Madaster er et verdifullt verktøy som gir deg og kundene dine innsikt i miljøpåvirkning, toksisitet og ombrukspotensial for materialer og produkter i det bygde miljøet. Det blir mye enklere å dele og utveksle innsikter, data og tall, og dokumentene for individuelle bygninger er alltid oppdatert.

Retningslinjer for bærekraft og sirkularitet

Slik kan Madaster hjelpe deg

Madaster kan være et veldig nyttig supplement til rådene du gir, og planene du legger på området sirkularitet. Det setter deg i stand til å omgjøre visjonen din til et praktisk og målbart forslag til dem som skal realisere den. Madaster holder oversikt over endringer i markedet, akkurat slik du selv gjør. Å bruke Madaster betyr for eksempel at planen din vil fortsette å overholde nye lover og forskrifter.

Høst fordelene

Opprett din konto på Madaster-plattformen

Madaster-plattformen

Madaster-plattformen

I Madaster er det enkelt å opprette materialpass basert på BIM (IFC)- eller et Excel-dokument. Etter hvert som disse automatisk suppleres med informasjon om sirkularitet, miljøpåvirkning og restverdi, blir Madaster-miljøet en verdifull datakilde.

Oversikten over registrerte objekter, beriket med innsikt fra algoritmer, er tilgjengelig via områderegisteret vårt. Den visualiserer materialtilgjengeligheten for et brukerdefinert område, og tilbyr innsikt for beslutningstakere og andre som ønsker informasjon om det bygde miljøet.

Les mer

Bli en frontløper

Høst fordelene

Begynn å bygge et sirkulært samfunn i dag, ved å slutte deg til Madaster.