Vårt formål Hva kan jeg tjene på det? Plattformen vår Inspirasjon Kontakt
Logg inn
Gå tilbake

På rett tid og sted for en bærekraftig byggesektor

Enten du leverer nye eller gjenvinner gamle produkter, sørger du som logistikkpartner for at de rette materialene blir levert, til rett tid og på de rette stedene.

Dette kan involvere levering og/eller fjerning av materialer og produkter. Som leverandør av logistikktjenester spiller du en viktig rolle for sirkularitetsaspektet ved materialer og produkter. Ekspertisen din garanterer den beste prisen, optimal ombruk, effektive administrasjonsprosesser og leveranser til avtalt tidspunkt. Madaster knytter leverandørenes data om materialer til kundenes etterspørsel etter sirkularitet.

På rett tid og sted for en bærekraftig byggesektor

Slik kan Madaster hjelpe deg

For en logistikkpartner kan det være utfordrende å opprettholde et langsiktig forhold til kunder. Å levere til de beste prisene, organisere logistikken på anlegget eller utføre et rivningsprosjekt er ikke alltid nok til å holde konkurrentene unna. Da kan tilleggstjenester være tungen på vektskålen. Med Madaster kan du tilby kundene en tilleggstjeneste som vil gi dem tilgang til den underliggende informasjonen om materialene og produktene de har ansvaret for.

Høst fordelene

Opprett din konto på Madaster-plattformen

Madaster-plattformen

Madaster-plattformen

I Madaster er det enkelt å opprette materialpass basert på BIM (IFC)- eller et Excel-dokument. Etter hvert som disse automatisk suppleres med informasjon om sirkularitet, miljøpåvirkning og restverdi, blir Madaster-miljøet en verdifull datakilde.

Oversikten over registrerte objekter, beriket med innsikt fra algoritmer, er tilgjengelig via områderegisteret vårt. Den visualiserer materialtilgjengeligheten for et brukerdefinert område, og tilbyr innsikt for beslutningstakere og andre som ønsker informasjon om det bygde miljøet.

Les mer

Bli en frontløper

Høst fordelene

Begynn å bygge et sirkulært samfunn i dag, ved å slutte deg til Madaster.