Vårt formål Hva kan jeg tjene på det? Plattformen vår Inspirasjon Kontakt
Bli en partner
Logg inn
Back
Nyheter 18 mar 2022

Workshop om veikart for 2022

I januar fikk Madaster Norge besøk av ledelsen i Madaster Nederland. Sammen jobbet vi med veikartet for utviklingen av Madaster i 2022. Medgrunnlegger av Madaster, Pablo Van Den Bosch tok turen til Norge sammen med Martjin Oostenrijk og Sander Hoek. Sammen med Madaster Norge og styret for Madaster Norge jobbet vi i to dager med å forberede utviklingen av Madaster Norge i 2022. Det ble mange gode diskusjoner og samtaler om veien videre og ny utvikling. Madaster bidrar til en mer sirkulær byggenæring med økt ombruk av byggematerialer. Vår plattform leverer sirkularitetsindeks, toksisitetsoversikt, finansindeks, og i 2022  kommer også karbonkalkulator. Dette gjør oss godt posisjonert for å levere på kommende miljøkrav i EU og Norge, på taksonomien, og til å gi et godt grunnlag for grønne obligasjoner.

Madaster på topp i EU-undersøkelse

For rundt ett år siden kom EU-rapporten om digitale loggbøker ut. Den plasserte Madaster på topp av 41 digitale loggbøker som benytter data om materialbruk i byggenæringen. For å posisjonere oss som den foretrukne digitale plattformen for byggematerialer vil vi i Madaster fortsette å styrke våre partnerskap med internasjonale og nasjonale databaser, og spesifikke produsendatabaser. Med tilgang til enda større datamengder kan Madaster ytterligere øke brukernes innsikt i sirkularitet, demonterbarhet, karbonavtrykk og økonomisk restverdi.

Utvikling av nye funksjoner

For å tilby større verdi vil Madaster også utvikle tre spennende nye funksjoner. Det kommer en sporbarhetsfunksjonalitet for produsenter slik at de vet hvor produktene deres befinner seg, en aggregert materialrapportering innenfor et brukerspesifisert geografisk område, og et infrastrukturverktøy. For å forbedre brukeropplevelsen vil vi også utvikle nye 3D-analyseverktøy, dashboards og brukerprofiler. Vi vil også forbedre materialpassene for å oppnå større samsvar med tredjeparts bygningssertifiseringer og nasjonale krav og forskrifter. Madaster vil også justere sine rapporteringer slik at de samsvarer med kriteriekravene i taksonomien for bærekraftig finans. 2022 blir et år med mye spennende utvikling som bringer oss et skritt nærmere en sirkulær byggenæring.

Bli en frontløper idag og skap verdi

Lær om plattformen vår

Kom igang med Madaster og registrer deg som partner og/eller velg et abonnement

Madaster platform

1

Steg 1

 • Partnermodell

  I vår partnermodell inngår opplæring, støtte og trening, og den gir deg tilgang til vårt digitale og sirkulære nettverk med felles markedsføring og aktiviteter.

 • Abonnementsmodell

  Du får tilgang til plattformen gjennom et Abonnement. Velg “Start registrering” -knappen under. For ytterligere informasjon og tilpassete tilbud, vennligst kontakt oss.

 • Demo

  Be om en demo for å bli kjent med plattformen vår.

 • I vår partnermodell inngår opplæring, støtte og trening, og den gir deg tilgang til vårt digitale og sirkulære nettverk med felles markedsføring og aktiviteter.
 • Du får tilgang til plattformen gjennom et Abonnement. Velg “Start registrering” -knappen under. For ytterligere informasjon og tilpassete tilbud, vennligst kontakt oss.
 • Be om en demo for å bli kjent med plattformen vår.
2

Steg 2

 • Basic

  Bruker 1

  Objekt 1

  Introduksjon 1,5 timer

  Support Basic

  Markedsføring Basic

  Delta i nettverk Ja

  Kr 35.000 / år *

 • Extra

  Bruker 1

  Objekt 1

  Introduksjon 1,5 timer

  Support Extra

  Markedsføring Extra

  Delta i nettverk Ja

  Kr 55.000 / år *

 • Premium

  Bruker 1

  Objekt 1

  Introduksjon 1,5 timer

  Support Premium

  Opplæring Premium

  Markedsføring Premium

  Kundeevent 1

  Delta i nettverk Ja

  Kr 90.000 / år *

 • Kr 35.000 / år *

 • Kr 55.000 / år *

 • Kr 90.000 / år *

 • Virksomheter

  Anbefalt for de som på egen hånd ønsker å starte direkte med opplastingen og har gjort seg kjent med bruksområdet for Madaster og materialpass. I abonnementet inngår 1 bruker og 1 objekt, samt tilgang til digital instruksjon og dokumentasjon.

  Kr 10.000 / år *

 • Produsenter

  Produsenter og leverandører kan registrere sin produktportefølje i Madaster. Registreringen er gratis, hvis produktdataen kan brukes av og deles med alle brukere. For tilgang til tilleggsytelser kreves et abonnement, eller partnerskap.

  Kr 0 / år *

 • Anbefalt for de som på egen hånd ønsker å starte direkte med opplastingen og har gjort seg kjent med bruksområdet for Madaster og materialpass. I abonnementet inngår 1 bruker og 1 objekt, samt tilgang til digital instruksjon og dokumentasjon.

  Kr 10.000 / år *

 • Produsenter og leverandører kan registrere sin produktportefølje i Madaster. Registreringen er gratis, hvis produktdataen kan brukes av og deles med alle brukere. For tilgang til tilleggsytelser kreves et abonnement, eller partnerskap.

  Kr 0 / år *

Kontakt oss direkte

+47 959 19 625
Mandag – Fredag, 08:30 – 18:00

info@madaster.no

Madaster Services Norway AS
Karenslyst allé 9B
0278 Oslo
Norge

Hva kan jeg tjene på det?

Se alt

Fordeler fra verden rundt oss

madaster-image
05-09-2023 Nyheter

Madaster launches in the United Kingdom

Les mer
madaster-image
09-06-2023 Blogg

Madasters innlemmelse av CRREM for rapportering av livsløpsutslipp

Les mer
madaster-image
15-05-2023 Prosjekter

Data for sirkularitet

Les mer

Where are you located?