Vårt formål Hva kan jeg tjene på det? Plattformen vår Inspirasjon Kontakt
Bli en partner
Logg inn
Back
Nyheter 28 jun 2022

Madaster er med i Næring for klima

Oslo kommune la en flott ramme rundt møte for nye medlemmer i Næring for klima med møte med signeringslunsj i Oslo rådhus 3. juni. Vi er stolte av å være med i nettverket, og vil bidra aktivt til å nå Oslos klimamål og gå foran som en klimaansvarlig virksomhet i hovedstaden, og resten landet. Næring for klima er et klimasamarbeid mellom Oslo kommune og virksomheter i Osloregionen for å bidra til Oslos ambisiøse klimamål om 95 prosent utslippskutt innen 2030. Formålet er å skape en arena for dialog og samarbeid mellom kommunen og næringslivet om å nå klimamålene.

Toppledermøte i Næring for klima

Den 16. juni var det toppledermøtet i Næring for klima. Det ble åpnet av Ordfører i Oslo, Raymond Johansen. Han understreket at Oslo kun vil lykkes i samarbeid med næringslivet. Heidi Sørensen, direktør i Klimaetaten, pekte på at vi er på et vippepunkt i forhold til menneskeskapte utslipp og må handle nå. Sirin Stav, byråd for miljø og samferdsel, sa byggenæringen er et satsingsområde for å kutte utslipp.

Potensial for å kutte utslipp i byggenæringen

Byggenæringen står for 21 % av de globale utslippene, sa Snorre Kverndokk fra Frischsenteret. Han sa at det ikke koster mye å redusere utslippene – det avhenger av politisk vilje. Utslippskutt kan oppnås ved sirkulær konstruksjon, energieffektivisering, fornybar energi i bygninger og på byggeplasser, unngå klimaanlegg, rehabilitere eksisterende bygninger og bruke mer ved. I rundebordsmøtene snakket Marie og Ellen som deltok fra Madaster om viktigheten av sirkulære bygg og inkludere sirkulær økonomi som et hovedverktøy for å kutte utslipp.

Bildetekst:

Madaster deltok på signeringslunsj i Næring for klima sammen med representanter for Tom Wilhelmsen AS, Vålerenga Fotball Elite, TIER Mobility og Advokatfirmaet Ottosen. Heidi Sørensen og Sirin Stav deltok fra Oslo kommune.

Bli en frontløper idag og skap verdi

Lær om plattformen vår

Kom igang med Madaster og registrer deg som partner og/eller velg et abonnement

Madaster platform

1

Steg 1

 • Partnermodell

  I vår partnermodell inngår opplæring, støtte og trening, og den gir deg tilgang til vårt digitale og sirkulære nettverk med felles markedsføring og aktiviteter.

 • Abonnementsmodell

  Du får tilgang til plattformen gjennom et Abonnement. Velg “Start registrering” -knappen under. For ytterligere informasjon og tilpassete tilbud, vennligst kontakt oss.

 • Demo

  Be om en demo for å bli kjent med plattformen vår.

 • I vår partnermodell inngår opplæring, støtte og trening, og den gir deg tilgang til vårt digitale og sirkulære nettverk med felles markedsføring og aktiviteter.
 • Du får tilgang til plattformen gjennom et Abonnement. Velg “Start registrering” -knappen under. For ytterligere informasjon og tilpassete tilbud, vennligst kontakt oss.
 • Be om en demo for å bli kjent med plattformen vår.
2

Steg 2

 • Basic

  Bruker 1

  Objekt 1

  Introduksjon 1,5 timer

  Support Basic

  Markedsføring Basic

  Delta i nettverk Ja

  Kr 35.000 / år *

 • Extra

  Bruker 1

  Objekt 1

  Introduksjon 1,5 timer

  Support Extra

  Markedsføring Extra

  Delta i nettverk Ja

  Kr 55.000 / år *

 • Premium

  Bruker 1

  Objekt 1

  Introduksjon 1,5 timer

  Support Premium

  Opplæring Premium

  Markedsføring Premium

  Kundeevent 1

  Delta i nettverk Ja

  Kr 90.000 / år *

 • Kr 35.000 / år *

 • Kr 55.000 / år *

 • Kr 90.000 / år *

 • Virksomheter

  Anbefalt for de som på egen hånd ønsker å starte direkte med opplastingen og har gjort seg kjent med bruksområdet for Madaster og materialpass. I abonnementet inngår 1 bruker og 1 objekt, samt tilgang til digital instruksjon og dokumentasjon.

  Kr 10.000 / år *

 • Produsenter

  Produsenter og leverandører kan registrere sin produktportefølje i Madaster. Registreringen er gratis, hvis produktdataen kan brukes av og deles med alle brukere. For tilgang til tilleggsytelser kreves et abonnement, eller partnerskap.

  Kr 0 / år *

 • Anbefalt for de som på egen hånd ønsker å starte direkte med opplastingen og har gjort seg kjent med bruksområdet for Madaster og materialpass. I abonnementet inngår 1 bruker og 1 objekt, samt tilgang til digital instruksjon og dokumentasjon.

  Kr 10.000 / år *

 • Produsenter og leverandører kan registrere sin produktportefølje i Madaster. Registreringen er gratis, hvis produktdataen kan brukes av og deles med alle brukere. For tilgang til tilleggsytelser kreves et abonnement, eller partnerskap.

  Kr 0 / år *

Kontakt oss direkte

+47 959 19 625
Mandag – Fredag, 08:30 – 18:00

info@madaster.no

Madaster Services Norway AS
Karenslyst allé 9B
0278 Oslo
Norge

Hva kan jeg tjene på det?

Se alt

Fordeler fra verden rundt oss

madaster-image
05-09-2023 Nyheter

Madaster launches in the United Kingdom

Les mer
madaster-image
09-06-2023 Blogg

Madasters innlemmelse av CRREM for rapportering av livsløpsutslipp

Les mer
madaster-image
15-05-2023 Prosjekter

Data for sirkularitet

Les mer

Where are you located?