Vårt formål Hva kan jeg tjene på det? Plattformen vår Inspirasjon Kontakt
Bli en partner
Logg inn
Back
Nyheter 22 mar 2022

Madaster ble presentert på Solstrandkonferansen

Sirkulærøkonomi i byggenæringen var tema på NemiTeks årlige Solstrandkonferanse den 17 – 18. februar. 170 deltakere var ganske sultne på endelig å møtes fysisk. Det skapte engasjement og god stemning. Det var et kollektivt ønske blant deltakerne om å finne ut hvordan VVS, energi og miljøteknikk-bransjen kan bidra til en mer bærekraftig og sirkulærøkonomisk byggenæring. Fra at byggenæringen har vært en klimaversting, ble det vist til mange gode eksempler på at omstillingen nå er i gang. Over to dager var det innlegg og diskusjoner rundt ombruk, rehabilitering, materialinnovasjon, sirkulært design, digitalisering og sirkulære verdikjeder. Konferansier Harald Eia ønsket at det blir mer “show, dont tell” i byggenæringen. Det ønsket skal han få oppfylt. — Det var mange gode innlegg som viste til konkrete prosjekter knyttet til sirkularitet og bærekraft. Sammen skal vi omstille byggenæringen til sirkulær økonomi, sa fortalte Anstein Skinnarland, CTO hos Madaster Norge. Han presenterte Madaster på konferansen og var fornøyd med tilbakemeldingen på arbeidet knyttet den digitale plattformen. — Det var mye positiv respons på innlegget jeg holdt om samarbeid og datadeling i økosystemet for sirkulære bygg. Jeg er sikker på at vi har bransjen med på den jobben vi må gjøre for å redusere avfall og klimagassutslipp fra det vi bygger, sa Skinnarland. De var også interessante innlegg fra Asplan Viak, Henning Larsen, Loopfront, NemiTek, Multiconsult, Opinion, Rehub, Sweco, Veidekke, Vriml, med flere.

Bli en frontløper idag og skap verdi

Lær om plattformen vår

Kom igang med Madaster og registrer deg som partner og/eller velg et abonnement

Madaster platform

1

Steg 1

 • Partnermodell

  I vår partnermodell inngår opplæring, støtte og trening, og den gir deg tilgang til vårt digitale og sirkulære nettverk med felles markedsføring og aktiviteter.

 • Abonnementsmodell

  Du får tilgang til plattformen gjennom et Abonnement. Velg “Start registrering” -knappen under. For ytterligere informasjon og tilpassete tilbud, vennligst kontakt oss.

 • Demo

  Be om en demo for å bli kjent med plattformen vår.

 • I vår partnermodell inngår opplæring, støtte og trening, og den gir deg tilgang til vårt digitale og sirkulære nettverk med felles markedsføring og aktiviteter.
 • Du får tilgang til plattformen gjennom et Abonnement. Velg “Start registrering” -knappen under. For ytterligere informasjon og tilpassete tilbud, vennligst kontakt oss.
 • Be om en demo for å bli kjent med plattformen vår.
2

Steg 2

 • Basic

  Bruker 1

  Objekt 1

  Introduksjon 1,5 timer

  Support Basic

  Markedsføring Basic

  Delta i nettverk Ja

  Kr 35.000 / år *

 • Extra

  Bruker 1

  Objekt 1

  Introduksjon 1,5 timer

  Support Extra

  Markedsføring Extra

  Delta i nettverk Ja

  Kr 55.000 / år *

 • Premium

  Bruker 1

  Objekt 1

  Introduksjon 1,5 timer

  Support Premium

  Opplæring Premium

  Markedsføring Premium

  Kundeevent 1

  Delta i nettverk Ja

  Kr 90.000 / år *

 • Kr 35.000 / år *

 • Kr 55.000 / år *

 • Kr 90.000 / år *

 • Virksomheter

  Anbefalt for de som på egen hånd ønsker å starte direkte med opplastingen og har gjort seg kjent med bruksområdet for Madaster og materialpass. I abonnementet inngår 1 bruker og 1 objekt, samt tilgang til digital instruksjon og dokumentasjon.

  Kr 10.000 / år *

 • Produsenter

  Produsenter og leverandører kan registrere sin produktportefølje i Madaster. Registreringen er gratis, hvis produktdataen kan brukes av og deles med alle brukere. For tilgang til tilleggsytelser kreves et abonnement, eller partnerskap.

  Kr 0 / år *

 • Anbefalt for de som på egen hånd ønsker å starte direkte med opplastingen og har gjort seg kjent med bruksområdet for Madaster og materialpass. I abonnementet inngår 1 bruker og 1 objekt, samt tilgang til digital instruksjon og dokumentasjon.

  Kr 10.000 / år *

 • Produsenter og leverandører kan registrere sin produktportefølje i Madaster. Registreringen er gratis, hvis produktdataen kan brukes av og deles med alle brukere. For tilgang til tilleggsytelser kreves et abonnement, eller partnerskap.

  Kr 0 / år *

Kontakt oss direkte

+47 959 19 625
Mandag – Fredag, 08:30 – 18:00

info@madaster.no

Madaster Services Norway AS
Karenslyst allé 9B
0278 Oslo
Norge

Hva kan jeg tjene på det?

Se alt

Fordeler fra verden rundt oss

madaster-image
05-09-2023 Nyheter

Madaster launches in the United Kingdom

Les mer
madaster-image
09-06-2023 Blogg

Madasters innlemmelse av CRREM for rapportering av livsløpsutslipp

Les mer
madaster-image
15-05-2023 Prosjekter

Data for sirkularitet

Les mer

Where are you located?