Vårt formål Hva kan jeg tjene på det? Plattformen vår Inspirasjon Kontakt
Bli en partner
Logg inn
Back
Nyheter 14 mar 2022

TYSKLANDS STØRSTE KONTORBYGG I TRE GA 100 % SIRKULÆR MATCH 

Kontorbygget EDGE Suedkreuz i Berlin er det første bygget som har oppnådd 100 prosent sirkularitet i Madaster-plattformen. Bygget ble presentert under messen EXPO REAL 2021 i München i oktober. Det består av to bygg som er satt sammen av moduler i trekonstruksjon, designet som et åpent økosystem ved bruk av naturbaserte byggeelementer. Dette er det første prosjektet som har en 100 prosent match i Madaster-plattformen i Tyskland. Kontorbygget samsvarer fullt ut med plattformens krav til sirkularitet.

Grønne bygg er løsningen for å kutte utslipp i byggenæringen

“Verden trenger bedre bygninger” definerer EDGEs forpliktelse til å utvikle prosjekter på en mest mulig bærekraftig, sunn og smartest mulig måte innenfor det eksisterende tekniske og bygningslovmessige rammeverket. Coen van Oostrom, grunnlegger og administrerende direktør i EDGE er svært positiv til Madaster-samarbeidet. – Hos EDGE innså vi veldig tidlig at innsats knyttet til det bygde miljøet måtte være en del av løsningen for nettopp å beskytte miljøet. Det vi gjorde med Madaster er et godt eksempel på dette. Ved å sette sirkulærøkonomi i kjernen av strategien vår, tar vi sikte på å vise hvordan sirkulære bygg bidrar til en bærekraftig fremtid. Med EDGE Suedkreuz Berlin annonsert som det første tyske Madaster-pilotprosjektet, er vi begeistret for å sette en ny standard for bruken av sirkulærøkonomiske systemer i bygge- og eiendomsnæringen, sier van Oostrom. EDGE Suedkreuz er et av flere nye byggeprosjekter i Suedkreuz-bydelen i Berlin som skal bidra til å omstrukturere bydelen mot en mer mangfoldig blanding av bygg og mer livlig, grønn og tilgjengelig bydel. Det blir fremover omfattende nybygg og rehabiliteringsprosjekter som skal støtter utviklingen i området som helhet.

Bli en frontløper idag og skap verdi

Lær om plattformen vår

Kom igang med Madaster og registrer deg som partner og/eller velg et abonnement

Madaster platform

1

Steg 1

 • Partnermodell

  I vår partnermodell inngår opplæring, støtte og trening, og den gir deg tilgang til vårt digitale og sirkulære nettverk med felles markedsføring og aktiviteter.

 • Abonnementsmodell

  Du får tilgang til plattformen gjennom et Abonnement. Velg “Start registrering” -knappen under. For ytterligere informasjon og tilpassete tilbud, vennligst kontakt oss.

 • Demo

  Be om en demo for å bli kjent med plattformen vår.

 • I vår partnermodell inngår opplæring, støtte og trening, og den gir deg tilgang til vårt digitale og sirkulære nettverk med felles markedsføring og aktiviteter.
 • Du får tilgang til plattformen gjennom et Abonnement. Velg “Start registrering” -knappen under. For ytterligere informasjon og tilpassete tilbud, vennligst kontakt oss.
 • Be om en demo for å bli kjent med plattformen vår.
2

Steg 2

 • Basic

  Bruker 1

  Objekt 1

  Introduksjon 1,5 timer

  Support Basic

  Markedsføring Basic

  Delta i nettverk Ja

  Kr 35.000 / år *

 • Extra

  Bruker 1

  Objekt 1

  Introduksjon 1,5 timer

  Support Extra

  Markedsføring Extra

  Delta i nettverk Ja

  Kr 55.000 / år *

 • Premium

  Bruker 1

  Objekt 1

  Introduksjon 1,5 timer

  Support Premium

  Opplæring Premium

  Markedsføring Premium

  Kundeevent 1

  Delta i nettverk Ja

  Kr 90.000 / år *

 • Kr 35.000 / år *

 • Kr 55.000 / år *

 • Kr 90.000 / år *

 • Virksomheter

  Anbefalt for de som på egen hånd ønsker å starte direkte med opplastingen og har gjort seg kjent med bruksområdet for Madaster og materialpass. I abonnementet inngår 1 bruker og 1 objekt, samt tilgang til digital instruksjon og dokumentasjon.

  Kr 10.000 / år *

 • Produsenter

  Produsenter og leverandører kan registrere sin produktportefølje i Madaster. Registreringen er gratis, hvis produktdataen kan brukes av og deles med alle brukere. For tilgang til tilleggsytelser kreves et abonnement, eller partnerskap.

  Kr 0 / år *

 • Anbefalt for de som på egen hånd ønsker å starte direkte med opplastingen og har gjort seg kjent med bruksområdet for Madaster og materialpass. I abonnementet inngår 1 bruker og 1 objekt, samt tilgang til digital instruksjon og dokumentasjon.

  Kr 10.000 / år *

 • Produsenter og leverandører kan registrere sin produktportefølje i Madaster. Registreringen er gratis, hvis produktdataen kan brukes av og deles med alle brukere. For tilgang til tilleggsytelser kreves et abonnement, eller partnerskap.

  Kr 0 / år *

Kontakt oss direkte

+47 959 19 625
Mandag – Fredag, 08:30 – 18:00

info@madaster.no

Madaster Services Norway AS
Karenslyst allé 9B
0278 Oslo
Norge

Hva kan jeg tjene på det?

Se alt

Fordeler fra verden rundt oss

madaster-image
05-09-2023 Nyheter

Madaster launches in the United Kingdom

Les mer
madaster-image
09-06-2023 Blogg

Madasters innlemmelse av CRREM for rapportering av livsløpsutslipp

Les mer
madaster-image
15-05-2023 Prosjekter

Data for sirkularitet

Les mer

Where are you located?