Vårt formål Hva kan jeg tjene på det? Plattformen vår Inspirasjon Kontakt
Logg inn
Gå tilbake
Nyheter 4 dec 2021

Ny administrerende direktør i Madaster Norge

Ny administrerende direktør i Madaster Norge

Ny administrerende direktør i Madaster Norge

Marie Drange har begynt som administrerende direktør i den digitale plattformen Madaster Norge. Nå ønsker hun å bidra til en mer sirkulær byggenæring.

 - Jeg motiveres av denne muligheten til å bidra til det grønne skiftet i den sektoren som har størst potensial for økt sirkularitet, forteller Drange.

 En omstilling til en mer sirkulær byggenæring vil føre til mindre avfall, redusert uttak av råmaterialer og betydelige kutt i CO2-utslipp.

 - Digitalisering er nøkkelen til sirkulær suksess. Madaster vil bidra til å fremskynde omstillingen til sirkulærøkonomi i byggenæringen ved å gjøre data tilgjengelig og sikre økt samarbeid, forteller Drange.

Marie Drange er utdannet sivilingeniør, men har de siste årene jobbet som salgsdirektør i Orkla. Her har hun jobbet med merkevarebygging, kategoriledelse, salg og forhandlinger. Nylig har hun også avsluttet studier i bærekraft og sirkulærøkonomi ved BI.

- Å være en pådriver for endringer i BAE-sektoren ved å tilgjengeliggjøre et viktig virkemiddel, som vår digitale materialbank er, er en sterk motivasjon for denne jobben, understreker hun.

Drange ønsker å bygge Madaster Norge og sørge for at selskapet får en trygg og sterk posisjon i markedet.

- Min ambisjon er at Madaster skal være en foretrukken og naturlig samarbeidspartner ved omstilling til sirkulærøkonomi i byggenæringen. 

Drange erstatter Leif I. Nordhus som har ledet oppstarten av Madaster i Norge siden våren 2020, inkludert oppstart av samarbeid med flere Pionerpartnere. 

 

 

 

Bli en frontløper

Høst fordelene

Begynn å bygge et sirkulært samfunn i dag, ved å slutte deg til Madaster.

Se alt

Fordeler fra verden rundt oss

madaster-image Nyheter
15-11-2022

Tysk prestisjepris til Madasters medgrunnlegger

Les mer
madaster-image Pressemelding
07-09-2022

EPEA og Madaster forenkler måling av sirkularitet i byggenæringen

Les mer
madaster-image Publikasjoner
29-04-2022

Smedvig og Veni velger Madaster når de omstiller til sirkulær byggenæring

Les mer