Vårt formål Hva kan jeg tjene på det? Plattformen vår Inspirasjon Kontakt
Bli en partner
Logg inn
Back
Nyheter 4 dec 2021

Ny administrerende direktør i Madaster Norge

Ny administrerende direktør i Madaster Norge

Marie Drange har begynt som administrerende direktør i den digitale plattformen Madaster Norge. Nå ønsker hun å bidra til en mer sirkulær byggenæring.

 – Jeg motiveres av denne muligheten til å bidra til det grønne skiftet i den sektoren som har størst potensial for økt sirkularitet, forteller Drange.

 En omstilling til en mer sirkulær byggenæring vil føre til mindre avfall, redusert uttak av råmaterialer og betydelige kutt i CO2-utslipp.

 – Digitalisering er nøkkelen til sirkulær suksess. Madaster vil bidra til å fremskynde omstillingen til sirkulærøkonomi i byggenæringen ved å gjøre data tilgjengelig og sikre økt samarbeid, forteller Drange.

Marie Drange er utdannet sivilingeniør, men har de siste årene jobbet som salgsdirektør i Orkla. Her har hun jobbet med merkevarebygging, kategoriledelse, salg og forhandlinger. Nylig har hun også avsluttet studier i bærekraft og sirkulærøkonomi ved BI.

– Å være en pådriver for endringer i BAE-sektoren ved å tilgjengeliggjøre et viktig virkemiddel, som vår digitale materialbank er, er en sterk motivasjon for denne jobben, understreker hun.

Drange ønsker å bygge Madaster Norge og sørge for at selskapet får en trygg og sterk posisjon i markedet.

– Min ambisjon er at Madaster skal være en foretrukken og naturlig samarbeidspartner ved omstilling til sirkulærøkonomi i byggenæringen. 

Drange erstatter Leif I. Nordhus som har ledet oppstarten av Madaster i Norge siden våren 2020, inkludert oppstart av samarbeid med flere Pionerpartnere. 

 

 

 

Bli en frontløper idag og skap verdi

Lær om plattformen vår

Kom igang med Madaster og registrer deg som partner og/eller velg et abonnement

Madaster platform

1

Steg 1

 • Partnermodell

  I vår partnermodell inngår opplæring, støtte og trening, og den gir deg tilgang til vårt digitale og sirkulære nettverk med felles markedsføring og aktiviteter.

 • Abonnementsmodell

  Du får tilgang til plattformen gjennom et Abonnement. Velg “Start registrering” -knappen under. For ytterligere informasjon og tilpassete tilbud, vennligst kontakt oss.

 • Demo

  Be om en demo for å bli kjent med plattformen vår.

 • I vår partnermodell inngår opplæring, støtte og trening, og den gir deg tilgang til vårt digitale og sirkulære nettverk med felles markedsføring og aktiviteter.
 • Du får tilgang til plattformen gjennom et Abonnement. Velg “Start registrering” -knappen under. For ytterligere informasjon og tilpassete tilbud, vennligst kontakt oss.
 • Be om en demo for å bli kjent med plattformen vår.
2

Steg 2

 • Basic

  Bruker 1

  Objekt 1

  Introduksjon 1,5 timer

  Support Basic

  Markedsføring Basic

  Delta i nettverk Ja

  Kr 35.000 / år *

 • Extra

  Bruker 1

  Objekt 1

  Introduksjon 1,5 timer

  Support Extra

  Markedsføring Extra

  Delta i nettverk Ja

  Kr 55.000 / år *

 • Premium

  Bruker 1

  Objekt 1

  Introduksjon 1,5 timer

  Support Premium

  Opplæring Premium

  Markedsføring Premium

  Kundeevent 1

  Delta i nettverk Ja

  Kr 90.000 / år *

 • Kr 35.000 / år *

 • Kr 55.000 / år *

 • Kr 90.000 / år *

 • Virksomheter

  Anbefalt for de som på egen hånd ønsker å starte direkte med opplastingen og har gjort seg kjent med bruksområdet for Madaster og materialpass. I abonnementet inngår 1 bruker og 1 objekt, samt tilgang til digital instruksjon og dokumentasjon.

  Kr 10.000 / år *

 • Produsenter

  Produsenter og leverandører kan registrere sin produktportefølje i Madaster. Registreringen er gratis, hvis produktdataen kan brukes av og deles med alle brukere. For tilgang til tilleggsytelser kreves et abonnement, eller partnerskap.

  Kr 0 / år *

 • Anbefalt for de som på egen hånd ønsker å starte direkte med opplastingen og har gjort seg kjent med bruksområdet for Madaster og materialpass. I abonnementet inngår 1 bruker og 1 objekt, samt tilgang til digital instruksjon og dokumentasjon.

  Kr 10.000 / år *

 • Produsenter og leverandører kan registrere sin produktportefølje i Madaster. Registreringen er gratis, hvis produktdataen kan brukes av og deles med alle brukere. For tilgang til tilleggsytelser kreves et abonnement, eller partnerskap.

  Kr 0 / år *

Kontakt oss direkte

+47 959 19 625
Mandag – Fredag, 08:30 – 18:00

info@madaster.no

Madaster Services Norway AS
Karenslyst allé 9B
0278 Oslo
Norge

Hva kan jeg tjene på det?

Se alt

Fordeler fra verden rundt oss

madaster-image
05-09-2023 Nyheter

Madaster launches in the United Kingdom

Les mer
madaster-image
09-06-2023 Blogg

Madasters innlemmelse av CRREM for rapportering av livsløpsutslipp

Les mer
madaster-image
15-05-2023 Prosjekter

Data for sirkularitet

Les mer

Where are you located?