Vårt formål Hva kan jeg tjene på det? Plattformen vår Inspirasjon Kontakt
Bli en partner
Logg inn
Back
Nyheter 13 feb 2023

Nye, tilpasningsbare materialpass

I bloggen ‘Utvikling av Madaster plattformen’ fortalte vår Produktsjef David Parker om de store fremskrittene som Madaster plattformen har gjort siste år. Plattformen fikk flere nye viktige funksjonaliteter, inkludert tillegg av EPEAs generiske datasett, en ny 3D-/BIMvisningsfaneleser, nye dashbord og benchmarking, et nytt områderegister, forbedret abonnementsadministrasjon og en fullstendig UX-overhaling. 
I år har vi mange andre funksjonaliteter gang basert på markedsutvikling, tilbakemeldinger fra brukerne og endrede lover og forskrifter – hvorav den første er det nye tilpasningsbare materialpasset! 

Dynamisk materialpass 

Brukere av Madaster-plattformen kan nå velge forskjellige versjoner av materialpasset, avhengig av hvilke KPI-er og detaljnivå de ønsker å inkludere i dokumentene sine: 

1-pager

Brukere som bare er interessert i oppsummerende statistikk, kan velge en 1-Pager. Denne versjonen av materialpasset gir brukeren en rask oversikt over objektets ytelse. 

Executive summary

Denne versjonen av materialpasset er nyttig for brukere som ønsker en kort ledelsesrapport om et registrert objekt. Det korte dokumentet inneholder oppsummerende statistikk med grafer og beskrivelser.

Fullverdig materialpass

Det fullverdige materialpasset velges når det er nødvendig med omfattende og detaljert informasjon på registrerte objekter. I tillegg til grafer og beskrivelser er tabeller inkludert for å representere detaljert informasjon. 

Fullverdig materialpass med teknisk vedlegg

Hvis en bruker virkelig ønsker å dykke ned i detaljene og lage sine egne rapporter, er det også mulig å generere et fullverdig materialpass med et XLSX-basert teknisk vedlegg.  De nye dynamiske materialpassene lar brukerne raskt trekke ut spesifikk informasjon fra Madaster. Når brukeren har konfigurert hvordan materialpasset skal være, kan man lagre sine preferanser for fremtidige pass. Enkelt og greit!  Er du ennå ikke en bruker av Madaster plattformen, men er nysgjerrig på mulighetene? Spør etter en demo eller kontakte oss på info@madaster.no uten forpliktelser. 

Bli en frontløper idag og skap verdi

Lær om plattformen vår

Kom igang med Madaster og registrer deg som partner og/eller velg et abonnement

Madaster platform

1

Steg 1

 • Partnermodell

  I vår partnermodell inngår opplæring, støtte og trening, og den gir deg tilgang til vårt digitale og sirkulære nettverk med felles markedsføring og aktiviteter.

 • Abonnementsmodell

  Du får tilgang til plattformen gjennom et Abonnement. Velg “Start registrering” -knappen under. For ytterligere informasjon og tilpassete tilbud, vennligst kontakt oss.

 • Demo

  Be om en demo for å bli kjent med plattformen vår.

 • I vår partnermodell inngår opplæring, støtte og trening, og den gir deg tilgang til vårt digitale og sirkulære nettverk med felles markedsføring og aktiviteter.
 • Du får tilgang til plattformen gjennom et Abonnement. Velg “Start registrering” -knappen under. For ytterligere informasjon og tilpassete tilbud, vennligst kontakt oss.
 • Be om en demo for å bli kjent med plattformen vår.
2

Steg 2

 • Basic

  Bruker 1

  Objekt 1

  Introduksjon 1,5 timer

  Support Basic

  Markedsføring Basic

  Delta i nettverk Ja

  Kr 35.000 / år *

 • Extra

  Bruker 1

  Objekt 1

  Introduksjon 1,5 timer

  Support Extra

  Markedsføring Extra

  Delta i nettverk Ja

  Kr 55.000 / år *

 • Premium

  Bruker 1

  Objekt 1

  Introduksjon 1,5 timer

  Support Premium

  Opplæring Premium

  Markedsføring Premium

  Kundeevent 1

  Delta i nettverk Ja

  Kr 90.000 / år *

 • Kr 35.000 / år *

 • Kr 55.000 / år *

 • Kr 90.000 / år *

 • Virksomheter

  Anbefalt for de som på egen hånd ønsker å starte direkte med opplastingen og har gjort seg kjent med bruksområdet for Madaster og materialpass. I abonnementet inngår 1 bruker og 1 objekt, samt tilgang til digital instruksjon og dokumentasjon.

  Kr 10.000 / år *

 • Produsenter

  Produsenter og leverandører kan registrere sin produktportefølje i Madaster. Registreringen er gratis, hvis produktdataen kan brukes av og deles med alle brukere. For tilgang til tilleggsytelser kreves et abonnement, eller partnerskap.

  Kr 0 / år *

 • Anbefalt for de som på egen hånd ønsker å starte direkte med opplastingen og har gjort seg kjent med bruksområdet for Madaster og materialpass. I abonnementet inngår 1 bruker og 1 objekt, samt tilgang til digital instruksjon og dokumentasjon.

  Kr 10.000 / år *

 • Produsenter og leverandører kan registrere sin produktportefølje i Madaster. Registreringen er gratis, hvis produktdataen kan brukes av og deles med alle brukere. For tilgang til tilleggsytelser kreves et abonnement, eller partnerskap.

  Kr 0 / år *

Kontakt oss direkte

+47 959 19 625
Mandag – Fredag, 08:30 – 18:00

info@madaster.no

Madaster Services Norway AS
Karenslyst allé 9B
0278 Oslo
Norge

Hva kan jeg tjene på det?

Se alt

Fordeler fra verden rundt oss

madaster-image
05-09-2023 Nyheter

Madaster launches in the United Kingdom

Les mer
madaster-image
09-06-2023 Blogg

Madasters innlemmelse av CRREM for rapportering av livsløpsutslipp

Les mer
madaster-image
15-05-2023 Prosjekter

Data for sirkularitet

Les mer

Where are you located?