Vårt formål Hva kan jeg tjene på det? Plattformen vår Inspirasjon Kontakt
Bli en partner
Logg inn
Back
Nyheter 10 may 2021

NEDERLANDSKE ARKITEKTURFIRMAER FÅR TILGANG TIL MADASTER FOR Å STIMULERE SIRKULÆR DESIGN

NEDERLANDSKE ARKITEKTURFIRMAER FÅR TILGANG TIL MADASTER FOR Å STIMULERE SIRKULÆR DESIGN

BNA, Det kongelige institutt for nederlandske arkitekter, inngår et partnerskap med Madaster. Dette partnerskapet gir tilknyttede arkitekter tilgang til Madaster-plattformen for registrering av byggematerialer. Økt innsikt i materialene og produktene som brukes i bygg vil lette ombruk og gi større rom for sirkulær design. SIRKULÆR DESIGN Arkitekter fokuserer i økende grad ikke bare på arkitekturen og kvaliteten til en bygning, men også på innvirkningen bygninger har på omgivelsene og verden rundt. Sirkulær konstruksjon og design er et hett tema; spesielt med tanke på de store globale utfordringene med klima, energi og naturressurser. Som en handelsorganisasjon for arkitektfirmaer har BNA som mål å ta sirkulær design og konstruksjon et skritt videre; for eksempel gjennom BNA-nettverket Circular Architecture og en oversikt som inneholder titalls eksempler på sirkulære byggeprosjekt: https://www.bna.nl/circulaire-voorbeeldprojecten. MATERIALPASS Registrering og dokumentasjon av materialene og produktene som brukes i en bygning er avgjørende for sirkulær design. Det forhindrer at materialer blir kastet som avfall. De registrerte dataene lagres sikkert, beriket, kan deles enkelt og administreres på den digitale Madaster-plattformen. På denne plattformen kan det genereres materialpass for bygninger eller hele porteføljer av bygninger. Den omfattende informasjonen i et materialpass muliggjør gjenbruk av eksisterende bygningselementer av høy kvalitet, noe som muliggjør en lang levetid. Michael Bol, arkitekt – Stadmaker Buro Kade ‘Noe som ikke er godt designet kan aldri være bærekraftig! For å oppnå et godt og stabilt design er digital registrering av konstruksjoner og materialer en forutsetning for vårt firma. ’ SAMARBEID Partnerskapet BNA – Madaster senker terskelen for at medlemmer skal bli kjent med Madaster gjennom en egen brukerlisens. På denne måten kan arkitekter bruke materialpass og informasjon fra Madaster-plattformen for å lage sirkulære design og sirkulære bygg.

Bli en frontløper idag og skap verdi

Lær om plattformen vår

Kom igang med Madaster og registrer deg som partner og/eller velg et abonnement

Madaster platform

1

Steg 1

 • Partnermodell

  I vår partnermodell inngår opplæring, støtte og trening, og den gir deg tilgang til vårt digitale og sirkulære nettverk med felles markedsføring og aktiviteter.

 • Abonnementsmodell

  Du får tilgang til plattformen gjennom et Abonnement. Velg “Start registrering” -knappen under. For ytterligere informasjon og tilpassete tilbud, vennligst kontakt oss.

 • Demo

  Be om en demo for å bli kjent med plattformen vår.

 • I vår partnermodell inngår opplæring, støtte og trening, og den gir deg tilgang til vårt digitale og sirkulære nettverk med felles markedsføring og aktiviteter.
 • Du får tilgang til plattformen gjennom et Abonnement. Velg “Start registrering” -knappen under. For ytterligere informasjon og tilpassete tilbud, vennligst kontakt oss.
 • Be om en demo for å bli kjent med plattformen vår.
2

Steg 2

 • Basic

  Bruker 1

  Objekt 1

  Introduksjon 1,5 timer

  Support Basic

  Markedsføring Basic

  Delta i nettverk Ja

  Kr 35.000 / år *

 • Extra

  Bruker 1

  Objekt 1

  Introduksjon 1,5 timer

  Support Extra

  Markedsføring Extra

  Delta i nettverk Ja

  Kr 55.000 / år *

 • Premium

  Bruker 1

  Objekt 1

  Introduksjon 1,5 timer

  Support Premium

  Opplæring Premium

  Markedsføring Premium

  Kundeevent 1

  Delta i nettverk Ja

  Kr 90.000 / år *

 • Kr 35.000 / år *

 • Kr 55.000 / år *

 • Kr 90.000 / år *

 • Virksomheter

  Anbefalt for de som på egen hånd ønsker å starte direkte med opplastingen og har gjort seg kjent med bruksområdet for Madaster og materialpass. I abonnementet inngår 1 bruker og 1 objekt, samt tilgang til digital instruksjon og dokumentasjon.

  Kr 10.000 / år *

 • Produsenter

  Produsenter og leverandører kan registrere sin produktportefølje i Madaster. Registreringen er gratis, hvis produktdataen kan brukes av og deles med alle brukere. For tilgang til tilleggsytelser kreves et abonnement, eller partnerskap.

  Kr 0 / år *

 • Anbefalt for de som på egen hånd ønsker å starte direkte med opplastingen og har gjort seg kjent med bruksområdet for Madaster og materialpass. I abonnementet inngår 1 bruker og 1 objekt, samt tilgang til digital instruksjon og dokumentasjon.

  Kr 10.000 / år *

 • Produsenter og leverandører kan registrere sin produktportefølje i Madaster. Registreringen er gratis, hvis produktdataen kan brukes av og deles med alle brukere. For tilgang til tilleggsytelser kreves et abonnement, eller partnerskap.

  Kr 0 / år *

Kontakt oss direkte

+47 959 19 625
Mandag – Fredag, 08:30 – 18:00

info@madaster.no

Madaster Services Norway AS
Karenslyst allé 9B
0278 Oslo
Norge

Hva kan jeg tjene på det?

Se alt

Fordeler fra verden rundt oss

madaster-image
05-09-2023 Nyheter

Madaster launches in the United Kingdom

Les mer
madaster-image
09-06-2023 Blogg

Madasters innlemmelse av CRREM for rapportering av livsløpsutslipp

Les mer
madaster-image
15-05-2023 Prosjekter

Data for sirkularitet

Les mer

Where are you located?