Vårt formål Hva kan jeg tjene på det? Plattformen vår Inspirasjon Kontakt
Bli en partner
Logg inn
Back
Nyheter 6 feb 2023

Madaster feiret 5-årsjubileum

Siden lanseringen i Nederland i 2017, har Madaster vokst og etablert seg i seks europeiske land. Over 3 300 bygg og 17 millioner m2 er nå registrert i vårt digitale register. Fokuset på sirkulær økonomi og de ambisiøse målene i blant annet EUs grønne giv, har skapt stort internasjonalt interesse.
Markedsutviklingen og innsikten fra partnernettverket de seneste fem årene har ført til at Madaster plattformen har vokst fra en visjon om en fremtid uten avfall og en idé om en løsning, til en integrert og allsidig plattform med mange brukere i flere land. Madaster Nederland og deres samarbeidspartnere feiret 5-årsjubileet med eventet Madaster & Friends, en todagers samling på Madaster sitt hovedkontor i Laren, Nederland.

Deling av erfaring og et tilbakeblikk

Samlingens første dag handlet om utviklingen av Madaster de siste 5 årene og frem til i dag. Partnere og plattformbrukere delte erfaringer og diskuterte forskjellige temaer innen sirkularitet og materialpass. Bærekraftsspesialisten Emma Klamer fra konsulentselskapet Aveco de Bondt fortalte hvordan de bruker Madaster for å løfte sirkularitet i designfasen. Senior Plan Developer Paul van Doorn fra prosjektutvikleren Giesbers Ontwikkelen en Bouwen delte hvordan de har jobbet med å lage innholdsrike materialpass for å forberede seg for kommende regler og krav. Den første dagen av Madaster & Friends ble avsluttet med en skål for godt samarbeid gjennom årene.

Faglig innhold med festlig avslutning

Støtten fra pionerene i Nederland, de så kalte Kennedys, et sterkt partnernettverk, høy grad av tillit fra investorene og et driftig Madaster-team er alle viktige faktorer bak den sterke fremgangen til Madaster i Nederland. Noen av frontløperne delte sine synspunkter om sirkularitet. Bærekraftsdirektøren Lars van der Meulen i VolkerWessels poengterte behovet av direktiver og reguleringer for å få den «tradisjonelle» byggesektoren til å bevege seg i riktig retning. Jeroen Officier, Head of Development and Realisation hos prosjektutvikleren BPD Area Development Region North-East & Central Netherlands, sa at det er spesielt viktig for byggefirmaer å ta ledelsen selv, for eksempel ved å tydelig spesifisere sirkularitetskravene i anbud gjennom bruk av materialpass. Clemens Brenninkmeijer, Head of Sustainability i eiendomsinvestoren Redevco, la spesielt vekt ved betydningen av samarbeid og åpenhet for å muliggjøre den nødvendige omstillingen. Mange av råvarene som brukes i vårt bygde miljø ender ikke bare opp i eiendom, men også i infrastruktur. Derfor jobber Madaster med ulike sektorer for å registrere infrastruktur, inkludert drikkevannssektoren.  Joost Bouten i vannforsyningsselskapet Vitens fortalte på samlingen hvordan de nederlandske drikkevannsselskapene registrerer materialene og produktene i drikkevannsinfrastrukturen slik at de kan gjenbrukes ved demontering eller vedlikehold. Madaster Nederland ser tilbake på en flott jubileumsfeiring. – Vi ønsker å takke våre Kennedys, partnerer, investorer og hele Madaster-teamet som alle har bidratt til hvor vi er i dag, sier Jeroen Broersma, daglig leder i Madaster Nederland. Han avslutter med: – Skål for de kommende fem årene! Madaster Norge gratulerer Madaster Nederland med fremgangen! Under er bilder fra Madaster & Friends eventet  

Bli en frontløper idag og skap verdi

Lær om plattformen vår

Kom igang med Madaster og registrer deg som partner og/eller velg et abonnement

Madaster platform

1

Steg 1

 • Partnermodell

  I vår partnermodell inngår opplæring, støtte og trening, og den gir deg tilgang til vårt digitale og sirkulære nettverk med felles markedsføring og aktiviteter.

 • Abonnementsmodell

  Du får tilgang til plattformen gjennom et Abonnement. Velg “Start registrering” -knappen under. For ytterligere informasjon og tilpassete tilbud, vennligst kontakt oss.

 • Demo

  Be om en demo for å bli kjent med plattformen vår.

 • I vår partnermodell inngår opplæring, støtte og trening, og den gir deg tilgang til vårt digitale og sirkulære nettverk med felles markedsføring og aktiviteter.
 • Du får tilgang til plattformen gjennom et Abonnement. Velg “Start registrering” -knappen under. For ytterligere informasjon og tilpassete tilbud, vennligst kontakt oss.
 • Be om en demo for å bli kjent med plattformen vår.
2

Steg 2

 • Basic

  Bruker 1

  Objekt 1

  Introduksjon 1,5 timer

  Support Basic

  Markedsføring Basic

  Delta i nettverk Ja

  Kr 35.000 / år *

 • Extra

  Bruker 1

  Objekt 1

  Introduksjon 1,5 timer

  Support Extra

  Markedsføring Extra

  Delta i nettverk Ja

  Kr 55.000 / år *

 • Premium

  Bruker 1

  Objekt 1

  Introduksjon 1,5 timer

  Support Premium

  Opplæring Premium

  Markedsføring Premium

  Kundeevent 1

  Delta i nettverk Ja

  Kr 90.000 / år *

 • Kr 35.000 / år *

 • Kr 55.000 / år *

 • Kr 90.000 / år *

 • Virksomheter

  Anbefalt for de som på egen hånd ønsker å starte direkte med opplastingen og har gjort seg kjent med bruksområdet for Madaster og materialpass. I abonnementet inngår 1 bruker og 1 objekt, samt tilgang til digital instruksjon og dokumentasjon.

  Kr 10.000 / år *

 • Produsenter

  Produsenter og leverandører kan registrere sin produktportefølje i Madaster. Registreringen er gratis, hvis produktdataen kan brukes av og deles med alle brukere. For tilgang til tilleggsytelser kreves et abonnement, eller partnerskap.

  Kr 0 / år *

 • Anbefalt for de som på egen hånd ønsker å starte direkte med opplastingen og har gjort seg kjent med bruksområdet for Madaster og materialpass. I abonnementet inngår 1 bruker og 1 objekt, samt tilgang til digital instruksjon og dokumentasjon.

  Kr 10.000 / år *

 • Produsenter og leverandører kan registrere sin produktportefølje i Madaster. Registreringen er gratis, hvis produktdataen kan brukes av og deles med alle brukere. For tilgang til tilleggsytelser kreves et abonnement, eller partnerskap.

  Kr 0 / år *

Kontakt oss direkte

+47 959 19 625
Mandag – Fredag, 08:30 – 18:00

info@madaster.no

Madaster Services Norway AS
Karenslyst allé 9B
0278 Oslo
Norge

Hva kan jeg tjene på det?

Se alt

Fordeler fra verden rundt oss

madaster-image
05-09-2023 Nyheter

Madaster launches in the United Kingdom

Les mer
madaster-image
09-06-2023 Blogg

Madasters innlemmelse av CRREM for rapportering av livsløpsutslipp

Les mer
madaster-image
15-05-2023 Prosjekter

Data for sirkularitet

Les mer

Where are you located?