Vårt formål Hva kan jeg tjene på det? Plattformen vår Inspirasjon Kontakt
Bli en partner
Logg inn
Back
Nyheter 18 mar 2022

Om digitalisering og ombruk på første Pionersamling

Den 27. januar samlet vi de første Madaster-pionerene seg til et halvdagsseminar. Her ble det delt erfaringer og holdt foredrag om ny innsikt om muligheter i Madaster, digitalisering og sirkulær byggenæring. De syv pionerene; Ratio Arkitekter, Statsbygg, Entra, COWI, Rambøll og Henning Larsen, Storebrand og Sweco deltok sammen med samarbeidspartnere Rehub og Resirqel. Det gjorde også Natural State som eier det første bygget som er lagt inn i Madaster for å bli registrert som en materialbank; Gamlebyen Loft. – Jeg vil takke alle som deltok, og spesielt Einar Kleppe Holte som var vertskap for den første samlingen, og som ga oss en omvisning på ombygde Gamlebyen Loft. Det  er et godt eksempel på sirkulær byggeskikk, sier Marie Drange, leder i Madaster Norge.

Givende erfaringsutveksling

Det var flere innlegg, diskusjoner og korte idemyldringer gjennom dagen. Flere av Madaster-pionerene  delte sine erfaringer, og så fikk vi et lengre foredrag fra Ratio Arkitekter ved arkitektene Line Tharaldsen og Chiara Grifasi. De gav et spennende innblikk i hvordan de benytter Madaster-plattformen til å planlegge sirkulært design og teste ut hvordan ulike byggematerialer gir bygget varierende karbonutslipp. De fremhevet at Madaster gir økt innsikt i materialegenskapene. – Vi liker prosessen der vi er med og former utviklingen av Madaster-verktøyet slik at det blir mest mulig sømløst, sa Line Tharaldsen. Hun sa at deres mål er at bransjen nå etterspør Madaster og materialpass.

Inspirerende innlegg

Andre aktører bidro også med innlegg. Medgrunnlegger Pablo Van Den Bosch presenterte Madasters roadmap for 2022, og viste eksempler på bygg i Europa som har brukt Madaster i prosessen. Leif Nordhus, leder i Circular Norway,  snakket om sirkulærøkonomi og sirkulære krav i taksonomien. Frank Jaegtnes, leder av Samordningsrådet for digitalisering og CEO for Elektroforeningen, fortalte om piloten «Data for sirkularitet.» Vår Anstein Skinnarland fortalte om utviklingsplaner for 2022 og kommende funksjoner i Madaster. Leder for Madaster Norge, Marie Drange, avsluttet med å fortelle at fremover blir det flere nettverksmøter, og det planlegges en studietur til Nederland. Hun sa også at det fortsatt er åpning for flere pionerer til å delta i Pioner-samarbeidet.

Bli en frontløper idag og skap verdi

Lær om plattformen vår

Kom igang med Madaster og registrer deg som partner og/eller velg et abonnement

Madaster platform

1

Steg 1

 • Partnermodell

  I vår partnermodell inngår opplæring, støtte og trening, og den gir deg tilgang til vårt digitale og sirkulære nettverk med felles markedsføring og aktiviteter.

 • Abonnementsmodell

  Du får tilgang til plattformen gjennom et Abonnement. Velg “Start registrering” -knappen under. For ytterligere informasjon og tilpassete tilbud, vennligst kontakt oss.

 • Demo

  Be om en demo for å bli kjent med plattformen vår.

 • I vår partnermodell inngår opplæring, støtte og trening, og den gir deg tilgang til vårt digitale og sirkulære nettverk med felles markedsføring og aktiviteter.
 • Du får tilgang til plattformen gjennom et Abonnement. Velg “Start registrering” -knappen under. For ytterligere informasjon og tilpassete tilbud, vennligst kontakt oss.
 • Be om en demo for å bli kjent med plattformen vår.
2

Steg 2

 • Basic

  Bruker 1

  Objekt 1

  Introduksjon 1,5 timer

  Support Basic

  Markedsføring Basic

  Delta i nettverk Ja

  Kr 35.000 / år *

 • Extra

  Bruker 1

  Objekt 1

  Introduksjon 1,5 timer

  Support Extra

  Markedsføring Extra

  Delta i nettverk Ja

  Kr 55.000 / år *

 • Premium

  Bruker 1

  Objekt 1

  Introduksjon 1,5 timer

  Support Premium

  Opplæring Premium

  Markedsføring Premium

  Kundeevent 1

  Delta i nettverk Ja

  Kr 90.000 / år *

 • Kr 35.000 / år *

 • Kr 55.000 / år *

 • Kr 90.000 / år *

 • Virksomheter

  Anbefalt for de som på egen hånd ønsker å starte direkte med opplastingen og har gjort seg kjent med bruksområdet for Madaster og materialpass. I abonnementet inngår 1 bruker og 1 objekt, samt tilgang til digital instruksjon og dokumentasjon.

  Kr 10.000 / år *

 • Produsenter

  Produsenter og leverandører kan registrere sin produktportefølje i Madaster. Registreringen er gratis, hvis produktdataen kan brukes av og deles med alle brukere. For tilgang til tilleggsytelser kreves et abonnement, eller partnerskap.

  Kr 0 / år *

 • Anbefalt for de som på egen hånd ønsker å starte direkte med opplastingen og har gjort seg kjent med bruksområdet for Madaster og materialpass. I abonnementet inngår 1 bruker og 1 objekt, samt tilgang til digital instruksjon og dokumentasjon.

  Kr 10.000 / år *

 • Produsenter og leverandører kan registrere sin produktportefølje i Madaster. Registreringen er gratis, hvis produktdataen kan brukes av og deles med alle brukere. For tilgang til tilleggsytelser kreves et abonnement, eller partnerskap.

  Kr 0 / år *

Kontakt oss direkte

+47 959 19 625
Mandag – Fredag, 08:30 – 18:00

info@madaster.no

Madaster Services Norway AS
Karenslyst allé 9B
0278 Oslo
Norge

Hva kan jeg tjene på det?

Se alt

Fordeler fra verden rundt oss

madaster-image
05-09-2023 Nyheter

Madaster launches in the United Kingdom

Les mer
madaster-image
09-06-2023 Blogg

Madasters innlemmelse av CRREM for rapportering av livsløpsutslipp

Les mer
madaster-image
15-05-2023 Prosjekter

Data for sirkularitet

Les mer

Where are you located?