Vårt formål Hva kan jeg tjene på det? Plattformen vår Inspirasjon Kontakt
Bli en partner
Logg inn
Back
Nyheter 20 may 2023

EPEA databasen gjør det enda enklere å måle sirkularitet

Det kreves komplekse data for å kunne beregne karbonavtrykket til et bygg og avgjøre i hvor stor grad materialene i bygget kan ombrukes. Ofte er denne dataen ufullstendig og vanskelig å finne, noe som gjør det utfordrende for eiere, prosjekterere og entreprenører å forstå miljøpåvirkningen av deres arbeid. Madaster samarbeider med EPEA om å utvikle den første databasen i sitt slag, med materialer og produkter for slike beregninger.

EPEA databasen for materialer og produkter

EPEA Generic gir innsikt i både opprinnelsen til materialene (ikke-fornybare, fornybare eller sekundære materialer) og avfallsscenariet (ombruk, resirkulering, forbrenning eller deponi). Dessuten gir databasen informasjon om mengden innebygget karbon gjennom hele livssyklusen til materialene og produktene. EPEA har utviklet databasen som er basert på pålitelige kilder. Innsikt i sirkularitet Koblingen av EPEA databasen til Madaster plattformen gir utviklere, investorer, entreprenører og eiendomseiere rask innsikt i sirkularitet og mengden innebygget karbon i bygg og porteføljer. Det forenkler rapportering og etterlevelse av miljømål. Dessuten muliggjør koblingen med EPEA material- og produktdatabasen samsvar med kommende lover og regler.
“Datasettet fra EPEA inneholder 391 av de mest brukte materialene og produktene i det bygde miljø, noe som gjør databasen til en av de mest omfattende som finnes. Den er den første av sitt slag fordi den inneholder informasjon om materialsammensetning, sirkularitet, miljøpåvirkning og finansiell verdi. Vi er veldig stolte over samarbeidet med EPEA som forenkler beregning av sirkularitet og miljøpåvirkning for brukerne av Madaster-plattformen” – David Parker, Senior Product Manager Madaster

Om EPEA – del av Drees & Sommer

EPEA utvikler sirkulære industrielle produkter, bygg og byområder i rollen som innovasjonspartner. Cradle to Cradle® rammeverket, som EPEA står bak, utgjør basisen for vårt samarbeid. Med mer enn 35 års ekspertise og kunnskap i naturvitenskap, miljøvitenskap og teknologi, innoverer EPEAs tverrfaglige team produkter og bygg for fremtiden sammen med sine kunder; fra molekyler til metropoler. Som akkreditert vurderingsorgan, bistår EPEA selskaper med å sertifisere produkter i henhold til standarden Cradle to Cradle Certified®. Formålet er å tilføre tilleggsverdi for mennesker, miljø og økonomi i produkter og produksjonsprosesser.

Bli en frontløper idag og skap verdi

Lær om plattformen vår

Kom igang med Madaster og registrer deg som partner og/eller velg et abonnement

Madaster platform

1

Steg 1

 • Partnermodell

  I vår partnermodell inngår opplæring, støtte og trening, og den gir deg tilgang til vårt digitale og sirkulære nettverk med felles markedsføring og aktiviteter.

 • Abonnementsmodell

  Du får tilgang til plattformen gjennom et Abonnement. Velg “Start registrering” -knappen under. For ytterligere informasjon og tilpassete tilbud, vennligst kontakt oss.

 • Demo

  Be om en demo for å bli kjent med plattformen vår.

 • I vår partnermodell inngår opplæring, støtte og trening, og den gir deg tilgang til vårt digitale og sirkulære nettverk med felles markedsføring og aktiviteter.
 • Du får tilgang til plattformen gjennom et Abonnement. Velg “Start registrering” -knappen under. For ytterligere informasjon og tilpassete tilbud, vennligst kontakt oss.
 • Be om en demo for å bli kjent med plattformen vår.
2

Steg 2

 • Basic

  Bruker 1

  Objekt 1

  Introduksjon 1,5 timer

  Support Basic

  Markedsføring Basic

  Delta i nettverk Ja

  Kr 35.000 / år *

 • Extra

  Bruker 1

  Objekt 1

  Introduksjon 1,5 timer

  Support Extra

  Markedsføring Extra

  Delta i nettverk Ja

  Kr 55.000 / år *

 • Premium

  Bruker 1

  Objekt 1

  Introduksjon 1,5 timer

  Support Premium

  Opplæring Premium

  Markedsføring Premium

  Kundeevent 1

  Delta i nettverk Ja

  Kr 90.000 / år *

 • Kr 35.000 / år *

 • Kr 55.000 / år *

 • Kr 90.000 / år *

 • Virksomheter

  Anbefalt for de som på egen hånd ønsker å starte direkte med opplastingen og har gjort seg kjent med bruksområdet for Madaster og materialpass. I abonnementet inngår 1 bruker og 1 objekt, samt tilgang til digital instruksjon og dokumentasjon.

  Kr 10.000 / år *

 • Produsenter

  Produsenter og leverandører kan registrere sin produktportefølje i Madaster. Registreringen er gratis, hvis produktdataen kan brukes av og deles med alle brukere. For tilgang til tilleggsytelser kreves et abonnement, eller partnerskap.

  Kr 0 / år *

 • Anbefalt for de som på egen hånd ønsker å starte direkte med opplastingen og har gjort seg kjent med bruksområdet for Madaster og materialpass. I abonnementet inngår 1 bruker og 1 objekt, samt tilgang til digital instruksjon og dokumentasjon.

  Kr 10.000 / år *

 • Produsenter og leverandører kan registrere sin produktportefølje i Madaster. Registreringen er gratis, hvis produktdataen kan brukes av og deles med alle brukere. For tilgang til tilleggsytelser kreves et abonnement, eller partnerskap.

  Kr 0 / år *

Kontakt oss direkte

+47 959 19 625
Mandag – Fredag, 08:30 – 18:00

info@madaster.no

Madaster Services Norway AS
Karenslyst allé 9B
0278 Oslo
Norge

Hva kan jeg tjene på det?

Se alt

Fordeler fra verden rundt oss

madaster-image
05-09-2023 Nyheter

Madaster launches in the United Kingdom

Les mer
madaster-image
09-06-2023 Blogg

Madasters innlemmelse av CRREM for rapportering av livsløpsutslipp

Les mer
madaster-image
15-05-2023 Prosjekter

Data for sirkularitet

Les mer

Where are you located?